Containere modulare de calitate, folosite individual sau unite in ansambluri din containere modulare, spatii deschise largi fara pereti despartitori, pentru sali de sedinte, conferinte, cursuri, sedii de firme le gasiti la noi, la Pret de Producator !!!

Containere modulare

Containere Modulare

Containere modulare, ce pot fi folosite atat individual, ca containere santier, de locuit, birou, vestiar etc, cat si in grupuri din containere modulare, obtinute prin unirea mai multor module intre ele, fara pereti despartitori, obtinandu-se astfel spatii generoase, pentru birouri, sedii firma sau alte destinatii de care aveti dumneavoastra nevoie.

Containerele , sunt complet termoizolate, se pot etaja cu scara exterioara sau interioara in diverse configuratii si schite la comanda si necesitatea fiecaruia, avand posibilitatea de a le personaliza complet cu ferestre tip vitrina, grupuri sanitare si alte dotari la cererea dumneavoastra, pot fi realizate case, sedii de firma, organizari de santier, sau alte destinatii, avantajul fiind caracterul modular, astfel incat, se mai pot adauga in timp si modifica alte unitati modulare marind sau micsorand astfel spatiul necesar.

Se pot folosi atat individual, cat si in grupuri din containere modulare , ansambluri din mai multe module , putand fi compartimentate, si dotate conform cererii dumneavoastra, cu ferestre, jaluzele, aparate AC, compartimentari diverse, bai, bucatarii etc. Totul este realizat la comanda din containere cu o calitate ridicata, conforma cu normele ISO, o calitate ridicata si asigurata pentru produsele noastre.

Optiuni :
- compartimentari interioare la cerere .
- containere combinate . Ex :container dormitor + grup sanitar; dormitor + birou s.a, dormitor+magazie, modulare
- Aparate climatizare, incalzire si racire
- pardoseala : covor PVC de trafic greu, parchet sau mocheta trafic .
- incalzire, aer conditionat .
-alte dotari la cerere.